Rehab­ilitering

Har du et eldre hus som trenger en oppdatering? Hos Skårland Bygg har vi ekspertisen til å hjelpe deg med alt fra tak- og fasadearbeid til utskifting av dører og vinduer. Vi forstår viktigheten av å bevare husets karakter samtidig som vi forbedrer det for moderne bruk.

Vi behandler hvert prosjekt med respekt, enten det er en liten oppgradering eller en større renovering. Vårt mål er å sørge for at ditt eldre hus ikke bare ser bra ut, men også fungerer effektivt for dine nåværende behov.

Påbygg & Tilbygg

Er hjemmet ditt blitt for lite? Uansett om du planlegger en utvidelse horisontalt eller vertikalt, står vi i Skårland Bygg klare til å assistere deg gjennom hele prosessen. Vi tilbyr en komplett pakke som inkluderer utarbeidelse av tegninger, håndtering av kommunale godkjenninger, og utførelsen av bygget.

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov. Enten du ønsker full totalentreprise eller bare trenger vår ekspertise for tømrerarbeidet, kan vi tilpasse vår rolle. Dette gir deg friheten til å bestemme hvor mye du ønsker å involvere deg i prosjektet.